Cvičení s kojenci Průvodce pohybovým vývojem dítěte - Arlet, Marie (Grada, 2023)
Kniha obsahuje řadu jednoduchých cviků, které lze s dítětem provádět od narození do doby, kdy začne chodit. Současně rodiče povzbuzuje k láskyplnému a citlivému přístupu k dítěti. Čtenáři získají inspiraci, jak se kromě základní péče dítěti věnovat a současně krok za krokem ovlivňovat jeho správný pohybový vývoj.
Keywords: Medicína pro veřejnost