Thonet 1939 - 1945 Ohýbaný nábytek za 2. světové války - Uhlíř, Jiří (Grada, 2022)
Obdobím druhé světové války a jejím vlivem na průmysl ohýbaného nábytku se zabývá kniha Jiřího Uhlíře Thonet 1939-1945.
Keywords: Architektura; Stavebnictví