Bílá vlčice - Walderová, Vanessa (Bambook, 2023)
Když na svět přijde maličká vlčice, dostane jméno Pětka. Smečka je její rodinou, chrání ji a učí odvaze i moudrosti. Jenže jednoho dne přijde pohroma, která ji připraví o domov. S věrným přítelem havranem se vrhá do světa plného nebezpečí a dobrodružství s jediným snem - stát se tou největší vlčí lovkyní.
Keywords: Příběhy, deníky