Upovídané houby - Ričlová, Lachoutová, Irena (Bambook, 2023)
Když je v lese příjemné teplo a vlhko, příroda začne čarovat. Tu se objeví voskovka, za smrčkem se schovává hnědák. O kom že je řeč? Přece o houbách!
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; Pohádky