Dětská přednemocniční a urgentní péče 3., přepracované a doplněné vydání - Mixa, Vladimír (Grada, 2024)
Třetí vydání kolektivní monografie o dětské přednemocniční a urgentní péči. V obecných kapitolách jsou popsány elementární principy fungování přednemocniční péče a základní údaje z dětské fyziologie a farmakologie, speciální sekce shromažďuje údaje o konkrétních urgentních stavech interní i chirurgické povahy vyskytujících se v dětském věku.
Keywords: Lékařské obory; Anesteziologie, resuscitace, emergency; Chirurgie, ortopedie, traumatologie; Interna; Pediatrie