Dokud nás krev nerozdělí - Opršal, Petr (Cosmopolis, 2023)
Kdo otevírá staré hroby, může v nich sám skončit.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Česká současná beletrie; Historické romány; Krimi, detektivky