Královna a její corgi - Perry, L., Caroline (Bambook, 2024)
Dokonce i tak známý a oslavovaný monarcha, jakým byla britská královna Alžběta II., potřebuje svého důvěrného přítele. Už jako malá holčička ho našla ve svém štěněti plemene corgi, které pojmenovala Susan a s kterým si vytvořila pevné pouto.
Keywords: Dětská literatura; Umění a kultura; Dárkové knížky