Polsko na čtyřech kolech - Gospodarek, Mikolaj (Grada, 2025)
Nejkrásnější vícedenní automobilové trasy po Polsku, které si každý snadno přizpůsobí svému víkendovému stylu cestování. Od Pomořanska po Tatry, od Mazur a Podlesí po dolnoslezská zákoutí, od Stezky Orlích hnízd po kašubské pobřeží, od putování po stopách křižáků až po hluboký nádech na trase "zelenými plícemi" Polska.
Keywords: Auto & moto; Průvodce