Najděte souhvězdí snadno a rychle - naučte serozpoznat 25 nejznámějších souhvězdí - Schittenhelm, M., Klaus (Grada, 2023)
Jestliže jste se už někdy během noci zadívali na nebe nad sebou, ale dosud na něm nenašli téměř nic dalšího nežli Velký vůz, pak je tento průvodce hvězdnou oblohou tou správnou pomůckou právě pro vás. Pomocí věrných map hvězdné oblohy i jednoduchých návodů se rychle naučíte rozpoznat všechna nejznámější souhvězdí.
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda; Příroda kolem nás