Evropská hospodářská a měnová unie v souvislostech - Fleischmann, Luboš (Grada, 2022)
Kniha podrobně mapuje všechny aspekty Evropské hospodářské a měnové unie. Pokrývá jak základní otázky na pozadí historických souvislostí, tak se v samostatných kapitolách podrobně věnuje příčinám vzniku bankovní unie.
Keywords: Finanční trhy a instituce