Karosa 700/900 - autobusy 80. a 90. let historie, vývoj, technika, modifikace - Harák, Martin (Grada, 2024)
Ucelená publikace o autobusech Karosa řady 700 a 900 shrnuje historii jejich vzniku a vývoje, popisuje technické zvláštnosti i ojedinělé užitkové přestavby. Nechybí přehledné technické tabulky, unikátní celostránkové barevné fotografie a technické nákresy.
Keywords: Retro