Začínáme programovat v jazyku C++ - Virius, Miroslav (Grada, 2023)
Kniha seznamuje čtenáře s programovacím jazykem C++. Je založena na použití vývojového prostředí OnlineGDB Beta, které je k dispozici na webu, takže není třeba instalovat si žádné vývojové nástroje. Začtěte se, a udělejte si představu o možnostech, které tento krásný programovací jazyk nabízí.
Keywords: Programování