Vítej v Česku 51 velkých vyprávění o malé zemi - Vaněček, Michal (Bambook, 2022)
Česko-ukrajinská kniha plná příběhů o malé zemi v srdci Evropy. Чесько-українська книга, повна історій про маленьку країну в центрі Європи.
Keywords: Čtení s poučením; Encyklopedie a naučná