Řízení lidí v organizacích - Barták, Jan (Grada, 2023)
Publikace se zaměřuje na problematiku řízení lidí v silně nelineárním prostředí organizací, vyvolaném chaotickým působením geopolitických, demografických, sociálních, migračních, technických a dalších faktorů.
Keywords: Podnikání a management; Andragogika