Tajemství z bouře - McMullenová, Beth (Bambook, 2025)
Kamila je nešťastná, když ji kamarádka vymění za populární školní partu. Útočiště nachází v knihovně a ve společnosti podivínského spolužáka Joea. Když po zvláštní bouři zachrání opuštěné kotě a na dveřích její skříně se objeví vypálený symbol, začne být jasné, že kotě není obyčejné - je možná klíčem k něčemu mnohem většímu.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy