Život není psina - Crimiová, Carolyn (Bambook, 2023)
Srdečný příběh o lásce, věrnosti a o tom, co znamená mít rodinu a přátele. Podaří se Gusovi a jeho psím kamarádům najít malého mopsíka a udržet rodinnou idylu ve smečce, kterou narušil nový člen, zlý Decker?
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy