Fotbalová cvičení a hry třetí, doplněné vydání - Votík, Jaromír (Grada, 2023)
Nové vydání úspěšné publikace přináší zásobník 150 graficky velmi názorně zpracovaných cvičení a her vhodných pro osvojení a zdokonalování obranných i útočných herních činností jednotlivců a brankáře, a k získání základních kombinačních schopností týmu. Vydání je rozšířeno o konkrétní příklady cvičení z oblasti motoricko-funkční přípravy.
Keywords: Děti a sport