Kamenictví Tradice z pohledu dneška, 2. vydání - Jundrovský, R. (Grada, 2023)
Nahlédněte pod ruce starých mistrů kamenického řemesla. V učebnici napsané na konci 19. století najdete postupy prací, používané v době jejího vzniku.
Keywords: Architektura; Stavebnictví