Jde to i bez plastů - Sylvia, Schaab (Portál, 2020)
Není vám lhostejné, kolik odpadu vaše rodina produkuje, a snažíte se zavést opatření, která produkci odpadu omezují? Nakupujete do vlastních látkových sáčků? Pořídili jste dětem voskové ubrousky na svačinu? Vyrábíte vlastní čisticí a kosmetické prostředky? Pak je tato kniha právě pro vás!
Keywords: Uvědomělý život; Štěstí a pozitivní myšlení; Přírodní vědy