Lovkyně čarodějců - Zlodějka vzpomínek - Andersonová, Jodi, Lynn (Bambook, 2024)
Rosie žije s matkou, které ale chybí všechno, kvůli čemu matky milují své dcery. Kdysi byla lovkyní čarodějců a bojovala proti zlu, jež nikdy nebylo poraženo. Čarodějci dál vnášejí lidem do životů prázdnotu. A Zlodějka vzpomínek, která očarovala i Rosiinu matku, se chystá udeřit znovu! Rosie musí zaútočit dřív, než si pro ni přijde.
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy