Kůň a já - Vzácné sedlo - Ciprová, Oldřiška (Bambook, 2023)
Adélka chodí do třetí třídy a miluje koně. V jezdeckém klubu se ztratí vzácné sedlo a nikdo nedokáže pochopit, proč a kam zmizelo. Detektivní příběh z jízdárny bude děti náramně bavit.
Keywords: Beletrie pro děti; Příběhy, deníky