Ozubnicové a pozemní lanové dráhy Evropy Historie a technika nejzajímavějších ozubnicových a lanových drah - Harák, Martin (Grada, 2023)
Ve výpravné knize najde čtenář nejzajímavější ozubnicové a pozemní lanové dráhy v Evropě, jejich historie, technické řešení, parametry i historické a turistické zajímavosti v okolí drah. Nejvíce horských drah v Evropě je provozováno ve Švýcarsku, Rakousku a Francii. Stranou ovšem nezůstala ani Česká republika a Slovensko.
Keywords: Auto & moto