Resuscitace 3., rozšířené a doplněné vydání - Michálek, Pavel (Grada, 2026)
Monografie Resuscitace ve svém novém a přepracovaném vydání přináší komplexní pohled na problematiku kardiopulmonální resuscitace, čerpá ze současných platných postupů Evropské resuscitační rady, které jsou každých pět let revidovány a aktualizovány.
Keywords: Anesteziologie, resuscitace, emergency