Mystický léčitel: Mozek a jeho zdraví - William, Anthony (Metafora, 2023)
První ze dvou přelomových knih Anthonyho Williama o našem nejsložitějším orgánu - MOZKU - se do hloubky zabývá tím, proč lidé na celém světě trpí poruchami duševního zdraví a nejrůznějšími symptomy a stavy souvisejícími se špatně fungujícím mozkem.
Keywords: Beletrie; Alternativní léčení