Mystický léčitel: Mozek a jeho zdraví praktický průvodce - William, Anthony (Metafora, 2023)
UZDRAVTE SVŮJ MOZEK, BUDETE LÉPE A DÉLE ŽÍT! Druhá kniha ze dvou rozsáhlých titulů Anthonyho Williama na téma nejsložitějšího lidského orgánu - MOZKU - nabízí kromě nového pohledu na jeho výživu a ochranu před škodlivinami i konkrétní postupy a recepty pro okamžitou úlevu v situacích, kdy je mozek vystaven zvláštnímu stresu.
Keywords: Beletrie; Alternativní léčení