Retence a stabilita v ortodontické léčbě - Kučera, Josef (Grada, 2023)
Publikace s bohatou dokumentací je zaměřena na biologickou podstatu recidivy a nejdůležitější faktory související s krátkodobou a dlouhodobou stabilitou výsledků ortodontické léčby.
Keywords: Stomatologie