O létajícím autě - Koželuhová, Marie (Bambook, 2023)
Míša a Jindra jsou nejlepší přátelé a zbožňují letadla. Když se naskytne příležitost zúčastnit se leteckého tábora, ani na okamžik nezaváhají. Existuje snad lepší místo, kde by mohli strávit letní prázdniny?
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; Pohádky