Vůbec o nic nejde - Vajsejtlová, Barbora (Cosmopolis, 2022)
Povídky o tom, jaké role v životě hrajeme a co nalháváme sobě i ostatním, jak si umíme navzájem ubližovat a být někdy pošetilí, často malicherní a občas velkorysí.
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira