Zažila jsem nebe a peklo Skutečné příběhy o životě s narcistickým manipulátorem - Zuzana, Satori (Galén, 2024)
Kniha přináší unikátní zpovědi dvou žen, které prožily část svého života se stejným narcistickým partnerem. Jejich příběhy doplňují autentická vyprávění dalších dvanácti žen, jež rovněž prošly zkušeností domácího násilí. Příběhy plné bolesti, strachu o děti a bezmoci v souvislosti s prokazováním psychického násilí se rozhodně nečtou lehce, ale mohou čtenáře varovat a zároveň jim pomoci.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy