Difúzne parenchýmové choroby pľúc praktický sprievodca - Vyšehradský, Robert (Grada, 2023)
Prvá slovenská monografia o difúznych parenchýmových chorobách pľúc vznikla syntézou prehľadu najaktuálnejších vedeckých poznatkov a viac ako 30 ročných klinických skúseností autorov, ktorí sa tejto problematike systematicky venujú. Je určená na postgraduálne vzdelávanie lekárov.
Keywords: Kardiologie, angiologie