Když potřebuje zachránit vrtulník - Hoňková, Iva (Bambook, 2023)
Když v leteckém muzeu objeví žáci poničený vrtulník Mi-2, který se jim představí jako Terezka, přemluví paní učitelku, aby ho společně s majitelem muzea opravili.
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; Příběhy, deníky