Krajkové makramé - Prošková, Iva (Grada, 2024)
Vyvazování přízí oblíbenou technikou makramé může mít i jemnější podobu, než na jakou jsme zvyklí. Pomocí několika základních uzlů a jejich kombinacemi můžeme vytvořit krásné krajkové vzory, které se uplatní jak k ozdobení oděvů a módních doplňků, tak třeba i pro zhotovení interiérových závěsů a dekorací.
Keywords: Výtvarné techniky, umění; Tvoříme s dětmi