Housle tečka Hrubý - Tesař, Milan (Galén, 2013)
Bilanční rozhovor s významnou osobností naší rockové hudby mapuje život Jana Hrubého a přináší jeho nevšední postřehy profesionálního hudebníka, vzpomínky na kolegy, přátele i události v uplynulých letech. Knihu s bohatou fotografickou přílohou a kompletní diskografií rámují zasvěcené texty publicistů Jiřího Černého a Josefa Klímy.
Keywords: Česká současná beletrie