Historky z Tinderu - Lucie, Macháčková (Cosmopolis, 2022)
Plácáte se občas ve vztazích? Nejste sami! Nejlepší rande vedou k oltáři, ta nejbláznivější ke skvělým historkám. Populární stand-up komička Lucie Macháčková líčí s humorem a nadsázkou milostné trapasy a karamboly. Zábavná kniha plná optimismu vám zlepší den a zahřeje vás na duši, ať už jste single, zadaní, nebo něco mezi.
Keywords: Česká současná beletrie; Humor, satira