Medicína úžasná i děsivá - Farndon, John (Bambook, 2024)
Pokud jde o medicínu, nikdy jsme na tom nebyli lépe! Ale dlouhé dějiny lékařství jsou plné děsivých nemocí, odporných léků a hrůzných léčebných postupů, které byly často nejen bizarní, ale i nebezpečné! Seznamte se alespoň s některými...
Keywords: Populárně naučná pro děti