Psychopedie - Bazalová, Barbora (Grada, 2023)
Publikace nabízí aktuální poznatky z oboru speciální pedagogika, specializace psychopedie. Zaměřuje se především na vývojové poruchy intelektu a na poruchy autistického spektra.
Keywords: Speciální pedagogika