NE/PROMLČENO Divoké devadesátky, mafiánské popravy a skutečné zločiny, které mění osudy - Nepromlčíme (Cosmopolis, 2022)
Skutečné zločiny a fakt, že jejich pachatelé jsou po letech beztrestní, inspirovaly nejen film PROMLČENO s Karlem Rodenem v hlavní roli, ale také publikaci, která tyto zločiny mapuje.
Keywords: Krimi, detektivky; Literatura faktu