Svěřenské fondy - 2. aktualizované vydání krok za krokem - Hrušková, Eva (Grada, 2022)
Seznamte se s velice zajímavým a přínosným právním nástrojem, jak si uspořádat rodinné majetkové poměry a vyhnout se problémům do budoucna. Ucelený zdroj informací o svěřenských fondech naprosto pro každého!
Keywords: Finance a investování; Finanční trhy a instituce; Osobní a rodinné finance; Právo