Estetická medicína a krása člověka - Měšťák, Jan (Grada, 2023)
Kniha čtenáře uvádí do problematiky pojetí krásy napříč věky a představuje estetickou medicínu dnešního světa, kde kult těla patří k nejdůležitějším oblastem lidské existence.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie