Praktické dětské lékařství Druhé, přepracované a doplněné vydání - Šebková, Alena (Grada, 2023)
První učebnice praktického dětského lékařství se dočkala mimořádného zájmu lékařů. Proto autoři připravili druhé, přepracované a rozšířené vydání.
Keywords: Pediatrie