Nejlepší maminka na světě - Perez, Sébastien (Bambook, 2023)
Maminku má každý z nás. Ale která z maminek je na celém světě ta nejlepší? Zkuste na to přijít s pomocí těchto něžných portrétů maminek z živočišné říše.
Keywords: Populárně naučná pro děti