Kouzelná třída slaví Den dětí - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2022)
Začtěte se do nového dobrodružství z oblíbené série pro začínající čtenáře. Nejoblíbenější svátek všech dětí se blíží a nemine ani žáky kouzelné třídy. Co si pro ně přichystala víla Jasmína tentokrát?
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti