Hodnocení ohroženého dítěte a rodiny Praktický průvodce a nástroje - Ptáček, Radek (Grada, 2024)
Kniha představuje ucelený teoretický a metodický koncept hodnocení (ne)naplňování potřeb dětí a (ne)kompetence pečujících osob. Teorie je doplněna o praktické nástroje a postupy. Určeno sociálním pracovníkům, opatrovnickým soudcům, zdravotnickým a školským pracovníkům, odborníkům z neziskového sektoru, ale i tvůrcům sociální a rodinné politiky.
Keywords: Psychologie