Strategický marketing Strategie a trendy - 3. přepracované a rozšířené vydání - Jakubíková, Dagmar (Grada, 2023)
Kniha přináší komplexní přehled nástrojů a technik strategického řízení a marketingu v reakci na současné globální výzvy a trendy vyvolané globalizací, pandemiemi, politicko-ekonomickou situací a dalšími příčinami. Publikace je určena vlastníkům firem, manažerům, marketingovým pracovníkům, studentům vysokých škol.
Keywords: Marketing a reklama; Obchod a prodej