Angličtina 100 testů pro pokročilé 2500 testových otázek - Kobík, Josef (Grada, 2023)
Procvičte si svou angličtinu, zjistěte, jak na tom jste - 2500 úkolů s výběrem z 12 500 možných řešení vám přesně ukáže, na co byste se měli zaměřit.
Keywords: Jazyky; Angličtina