Není úniku - Sigurđardóttir, Yrsa (Metafora, 2023)
Zasněžená krajina odlehlé části západního Islandu působí poklidně a nevinně, zdání však klame. Mrazivé pláně skrývají mrazivá tajemství a stopy ve sněhu prozrazují, že venku číhá děsivé nebezpečí a nápadně se přibližuje. Podaří se někomu ze smyčky smrti uniknout? Nebezpečí, které nám může připadat na hony vzdálené, je často přímo před námi...
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery