Pekárna svatebních koláčků - Kvarnström-Jonesová, Ruth (Metafora, 2023)
Lovisa s Axelem se těší na svatbu a příchod prvního potomka. Dámskou rozlučku se svobodou však naruší nečekané a dramatické okolnosti. V téže době přivedou vlastní problémy zpět do Halleholmu Lovisinu sestru Johannu. Najde tu řešení manželské krize? Vymění New York za Stockholm? Další pokračování moderní romance z malebného švédského městečka.
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy