Monoklonální gamapatie klinického významu a další nemoci - Adam, Zdeněk (Grada, 2023)
Monoklonální gamapatie klinického významu je nový zastřešující termín pro všechny formy poškození organismu monoklonálním imunoglobulinem. Monografie poskytuje ucelené informace o těchto jednotkách s cílem napomoci včasnému rozpoznávání těchto velmi vzácných onemocnění.
Keywords: Hematologie