Z Radčina rodinného receptáře Jak vařit úsporně bez lepku, mléka a jiných alergenů - Vrzalová, Radka (Grada, 2022)
Přejete si vařit jednoduše a úsporně, a přesto sestavit vynikající bezlepkový jídelníček, na kterém si pochutná celá rodina? Již čtvrtá kniha známé české autorky bezlepkových kuchařek Radky Vrzalové vám přináší přes 60 osvědčených i úsporných rodinných receptů, přehledně seřazených podle jednotlivých ročních období.
Keywords: Výživa