Agilní přístupy vývoje produktu a řízení projektu Komplexně, prakticky a dle světové praxe - Doležal, Jan (Grada, 2022)
Kniha komplexně mapuje tzv. agilní přístupy vývoje produktu, řízení projektu apod. od kořenů, tedy jak a kde tyto přístupy a principy vlastně vznikly až po nejnovější techniky, metody a postupy. Vše je vysvětleno ve vazbách, kontextu, demonstrováno na příkladech a podáno maximálně srozumitelně tak, aby čtenář pochopil, jak to vše celé funguje.
Keywords: Podnikání a management